Siirry sisältöön
VALIKKO
Ruukin Yrityspuisto Oy | Ahlströmintie 1 F | 92400 Ruukki | puh. 0440 808256
Tekstikoko A A     etusivulle

Monipuolista palvelua

Kun tarvitset yrityksesi liiketoimintaa tukevan toimi- ja tuotantoympäristön, tarjoamme käyttöösi Ruukin Yrityspuiston monipuoliset ja pitkälle viedyt ratkaisut.

Ruukin Yrityspuisto tarjoaa

  • Liiketoimintaa tukevia edullisia toimitiloja
  • Neuvottelu- ja koulutustiloja
  • Saunatiloja ja ravintolapalveluita
  • Rakennuttamispalvelua

Toimitilat

Yrityspuistossa yrityksesi on osa yli 15 hehtaarin suuruista pohjois-pohjanmaalaista yrityskeskusta. Lue lisää toimitiloista.

Neuvottelu- ja koulutustilat

Yrityspalvelukeskuksessa on toimivat tilat kokouksille, neuvotteluille ja koulutuksille sekä Ruukin Yrityspuisto Oy:n hallintorakennus. Tutustu tarkemmin Yrityspuiston vuokrattaviin neuvottelu- ja koulutustiloihin. Alueella toimii myös ravintola ja edustussauna neuvottelutiloineen.

Rakennuttamispalvelu

Yrityspuiston nykyistä, lähes 28 000 neliön toimi-, varasto- ja tuotantotilamäärää voidaan lisätä nopeastikin. Yrityksesi voi luottaa siihen, että se pääsee nopeasti kiinni tuottavaan liiketoimintaan, koska Yrityspuistossa päätöksenteko ja operatiivinen toiminta tapahtuvat yrityksen tarpeiden mukaan. Tilojen rakentaminen tai laajentaminen ei kuluta yrityksesi voimavaroja, sillä tarvittaessa puisto vastaa rakennuttamisesta aina suunnittelun ohjauksesta uusien tilojen valmistumiseen saakka. Ota yhteyttä!


Elinkeinopalvelut

Alueelliset elinkeinopalvelut toteutetaan Raahen seudun yrityspalvelun kautta. Neuvoa saa muun muassa yritystoiminnan aloittamiseen, kehittämiseen, rahoitukseen ja omistajanvaihdoksiin. Raahen seudun yrityspalvelujen sivupiste, josta saat tietoa ja apua kaikkiin yritystäsi askarruttaviin kysymyksiin, toimii Yrityspalvelukeskuksessa Ahlströmintie 1 F, 92400 Ruukki.